Koçköy Gazi Ahmet İlkokulu
KOÇKÖYÜ KÖYÜ GAZİLER MEVKİİ ATATÜRK SK. KOÇKÖY GAZI AHMET ILKOKULU BLOK NO 16 ARPAÇAY / KARS

VİZYON

Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler ve çocuğun karakterine ve yeteneğine uygun kapsayıcı ve nitelikli bir eğitim yuvası olarak; aklın ve kalbin birlikteliğinde hareket eden; vicdanlı ve donanımlı mutlu çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştiren, eğitimin içerisinde barındırdığı şefkat, temas ve duygu kavramları ışığında; sevgi, saygı, hoşgörü ve güven ortamında; “Mutlu Çocuklar Güvenli Yarınlar” sloganımızla; duygulara yer açarak çocuklarla bağ kurarak onlara merak etme hayal etme keşfetme deneyimleri kazandıracak insan ve değer odaklı; bilimde evrensel uygulamada milli ve manevi değerlerimize yer veren bir okul olmaktır.

BAŞARILAR

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 4.Sınıflar İlçe Geneli Bilgi Yarışmasında üçüncü olmuşlardır.
Öğretim Şekli :Normal ( Tam Gün )

Normal ( Tam Gün )

KALORİFER ( KÖMÜR )

Servis Bilgisi

Velilerin kendi istekleriyle anlaştıkları servislerle gelen öğrenciler bulunmaktadır. Öğretmenler için ilçeden köye öğretmen servisi vardır.

İl Merkezine 62 km, İlçe Merkezine 22 km.dir

Koçköyü - ARPAÇAY / KARS

Okul içi turnuvalar ve yarışmalar.

Tema Çalışmaları