Velilerimize Notlar

Sayın Velimiz,

Salgın döneminde, eğitim öğretime uzaktan eğitimle devam ettiğimiz her güne sıkıca tutunmalıyız. Lütfen uzaktan eğitime, EBA TV'ye, canlı derslere ağırlık verin. Bu koşullarda elimizdeki en gerçekçi çözüm bu. Lütfen, gayret edelim.

Yüz yüze eğitime özenli ve oldukça kontrollü bir geçiş yapılacağız. Öğrencilerimiz, bizim evlatlarımızdır. Çocuklarımızın sağlığının, en hassas noktamız olduğunu unutmayalım.

Biz büyük bir eğitim ekibiyiz. Bütün işimiz gücümüz, çabamız, derdimiz, endişemiz, çözümümüz, meselemiz 'eğitim'.

Her bir adımında büyük zorlukların içinden geçtiğimiz şu salgın günlerinde, işin bu kısmını bize bırakın. Okulunuz öğretmenlerine güvenin ve siz tedbirinizi almaya, çocuklarımıza evde destek olmaya, onları her türlü kaygıdan uzak büyütmeye odaklanın. Böylece, birlikte bir ekip olup birbirimize olan inancımızı yitirmez ve kenetlenirsek çocuklarımız kazanacak.